Passa al contingut principal

Roba esportiva 2020-21

NOU EQUIPAMENT ESCOLAR i /o ESPORTIU 

Des de el curs 2019/2020 tenim una nova equipació esportiva de l’escola.
 
La roba esportiva a La Ginesta no és obligatòria però si és MOLT RECOMANABLE, especialment perquè els alumnes la utilitzin a les excursions i sortides que es realitzen durant el curs, a més de qualsevol altre dia a l'escola. Per això per a la nova roba esportiva es van triar materials més confortables, sostenibles i resistents. Els colors en mantenen rentat rere rentat!!
 
Tots els productes són de la marca, Eugeni Sports, fabricant de roba esportiva de tal manera que sigui fàcil agafar referència de talles al ser del mateix fabricant.

  Aquests sòn els dissenys:





Les comandes s`han de fer omplint aquest formulari.

Des de l’AMPA es coordina la venta i distribució de l’equipament escolar. Les comandes es podran realitzar a l’escola al setembre amb la venda dels llibres i a finals de Gener. La recollida de l’equipament es farà a l’escola 1 mes aproximadament després d’haver fet la comanda.

AMPA La Ginesta




Entrades populars d'aquest blog

Assemblea General de Socis 2022-23

Us informem que la el pròxim dimarts 25 d'octubre a les 18:00h tindrà lloc  l’ Assemblea General de Socis  en format híbrid. Estarem presencialment a la biblioteca de l'escola i podreu participar virtualment amb l'enllaç de Google Meet que s'ha enviat per correu electrónic. Si no l'heu rebut envieu un correu a ampa@laginesta.com Ordre del dia: Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del 26 de octubre de 2021. Donar compte de la Memòria d’activitats del curs anterior. Donar compte  de l'exercici  comptable del curs anterior. Proposta activitats nou curs 2022-2023. Pressupost nou curs 2022-2023. Aprovació augment quota soci curs 2022-2023. Precs i preguntes. Aquest curs, dins del Projecte Fem Pati, seguirem amb les idees aprovades en l’assemblea anterior. Informar que aquest curs hem reactivat a les tardes l’ atenció presencial l’últim divendres de cada mes de 16h a 18h per atendre les consultes dels pares i mares de l’escola. Ens podeu tr

VII Torneig Pàdel La Ginesta - 26/Novembre

Ja tenim aquí el tradicional  torneig de pàdel La Ginesta  🎾per a pares i mares d'alumnes de l'escola. Serà la setena edició d'aquest torneig de confraternització i esport on el més important es passar-ho bé. Es celebrarà el proper   dissabte 26 de Novembre de 16:00h a 21:00h . Aquesta edició tornen a instal·lacions indoor i comencem 1h més tard per donar temps a fer la digestió 😝. Jugarem al   Indoor Pàdel Indoor Gavà  (Avda de Bertran i Güell, 21) on tindrem entre 6 i 8 pistes en funció del inscrits.  Les inscripcions s'han de fer a secretaria de l'escola de forma presencial. El cost és de 17€ per persona. No importa si no tens parella o el nivell de joc, l'organització del torneig s'encarrega de fer les parelles per cada partit, perquè es va canviant dins dels equips que es fan pel torneig. El més important es poder compartir una jornada esportiva i conèixer a pares / mares d'altres cursos de l'escola fora de l'horari escolar.  Important:

VI Torneig padel La Ginesta

Aquest curs torna el tradicional torneig de pàdel La Ginesta  🎾per a pares i mares d'alumnes de l'escola. Serà la sisena edició d'aquest torneig de confraternització i esport.  Es celebrarà el proper dissabte 27 de Novembre de 15:00h a 20:00h . La novetat d'aquesta edició es que farem el torneig en les instal·lacions "outdoor" de Sports La Pava (Gavà)  en un entorn obert per facil·litar el cumpliment de normativa COVID.  Les inscripcions s'han de fer a secretaria de l'escola de forma presencial, intentant evitar els horaris d'entrada / sortida dels nens. El cost és de 15€ per persona. No importa si no tens parella o el nivell de joc, l'organització del torneig s'encarrega de fer les parelles i els equips pel torneig. El més important es poder compartir de nou una jornada esportiva i conèixer a pares / mares d'altres cursos de l'escola fora de l'horari escolar.  Important: Per tal de poder organitzar el torneig (grups, partits,