Passa al contingut principal

Nova web de l'AMPA La Ginesta

 Benvolgudes Famílies,

Aquest és el nou bloc/web de l’AMPA de La Ginesta, el vostre bloc, el qual voldríem compartir amb tots vosaltres ja que sou els que feu possible que aquest bloc tingui vida!!L’equip de la Junta de l’Associació de Mares i Pares d’ Alumnes (AMPA) de La Ginesta està en marxa des de febrer de 2018 i representa a les famílies d’alumnes de l’escola amb l’objectiu de promoure la participació i col·laborar en les activitats educatives del centre.


Les seves diverses comissions (Comissió Fem Patí, Comissió d’esdeveniments, etc.) volen impulsar totes aquelles iniciatives, que juntament amb l’escola es puguin dur a terme.


Esperem comptar amb la vostra col·laboració per tirar endavant plegats les iniciatives que anirem impulsant al llarg del curs i restem sempre oberts a les vostres idees i suggeriments.


Anirem informant de tot allò que ens interessa: activitats, reunions, festes, … i sobretot, el que és molt important, la participació de tots vosaltres en aquest espai, per tal que es converteixi en una eina interactiva per comunicar-nos.


Podeu fer els vostres comentaris o informar-nos de les temes que ens poden interessar a tots.
Animeu-vos!!


AMPA La Ginesta

Entrades populars d'aquest blog

VII Torneig Pàdel La Ginesta - 26/Novembre

Ja tenim aquí el tradicional  torneig de pàdel La Ginesta  🎾per a pares i mares d'alumnes de l'escola. Serà la setena edició d'aquest torneig de confraternització i esport on el més important es passar-ho bé. Es celebrarà el proper   dissabte 26 de Novembre de 16:00h a 21:00h . Aquesta edició tornen a instal·lacions indoor i comencem 1h més tard per donar temps a fer la digestió 😝. Jugarem al   Indoor Pàdel Indoor Gavà  (Avda de Bertran i Güell, 21) on tindrem entre 6 i 8 pistes en funció del inscrits.  Les inscripcions s'han de fer a secretaria de l'escola de forma presencial. El cost és de 17€ per persona. No importa si no tens parella o el nivell de joc, l'organització del torneig s'encarrega de fer les parelles per cada partit, perquè es va canviant dins dels equips que es fan pel torneig. El més important es poder compartir una jornada esportiva i conèixer a pares / mares d'altres cursos de l'escola fora de l'horari escolar.  Important:

Roba esportiva 2020-21

NOU EQUIPAMENT ESCOLAR i /o ESPORTIU  Des de el curs 2019/2020 tenim una  nova equipació esportiva de l’escola .   La roba esportiva a La Ginesta no és obligatòria però si és MOLT RECOMANABLE, especialment perquè els alumnes la utilitzin a les excursions i sortides que es realitzen durant el curs, a més de qualsevol altre dia a l'escola. Per això per a la nova roba esportiva es van triar materials més confortables, sostenibles i resistents. Els colors en mantenen rentat rere rentat!!   Tots els productes són de la marca, Eugeni Sports, fabricant de roba esportiva de tal manera que sigui fàcil agafar referència de talles al ser del mateix fabricant.    Aquests sòn els dissenys: Les comandes s`han de fer omplint aquest formulari . Des de l’AMPA es coordina la venta i distribució de l’equipament escolar. Les comandes es podran realitzar a l’escola al setembre amb la venda dels llibres i a finals de Gener. La recollida de l’equipament es farà a l’escola 1 mes aproximadament després

VI Torneig padel La Ginesta

Aquest curs torna el tradicional torneig de pàdel La Ginesta  🎾per a pares i mares d'alumnes de l'escola. Serà la sisena edició d'aquest torneig de confraternització i esport.  Es celebrarà el proper dissabte 27 de Novembre de 15:00h a 20:00h . La novetat d'aquesta edició es que farem el torneig en les instal·lacions "outdoor" de Sports La Pava (Gavà)  en un entorn obert per facil·litar el cumpliment de normativa COVID.  Les inscripcions s'han de fer a secretaria de l'escola de forma presencial, intentant evitar els horaris d'entrada / sortida dels nens. El cost és de 15€ per persona. No importa si no tens parella o el nivell de joc, l'organització del torneig s'encarrega de fer les parelles i els equips pel torneig. El més important es poder compartir de nou una jornada esportiva i conèixer a pares / mares d'altres cursos de l'escola fora de l'horari escolar.  Important: Per tal de poder organitzar el torneig (grups, partits,